T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / MERKEZ - Fadıl Bulut İlkokulu

Fadıl Bulut İlkokulu

Telefon
03288141077
Belgegeçer
0
WEB
https://fadilbulutio.meb.k12.tr
Adres
AHMET YESEVİ MAH. 16754 SK. FADIL BULUT ILKOKULU BLOK NO 5A MERKEZ / OSMANİYE
Vizyon
Vizyonumuz:Osmaniye’de ilk tercih edilen İlköğretim Kurumu olarak, Öğrenci-lerimizi, bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş, teknolojinin imkân-larından yararlanabilen, evrensel hukuk kuralları ve insan haklarına saygılı, millî ve manevî değerlerimizi benimseyen, topluma faydalı bireyler olarak yetiştiren kurum olmaktır.
Misyon
Misyonumuz:Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Öğrenci merkezli eğitimde öğrencilerimize saygı duyar, değer verir, destekleriz. Her öğrencimizin farklılığını bilir, bunun zenginlik kaynağı olduğuna inanırız. Yüce milletimizin ve insanlık âleminin değişen ve gelişen beklentilerine cevap verecek "Fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek" için çalışırız
Başarılar
Öğretmen :24
Öğrenci :308
Derslik :20
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2300
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:30 - 14:10
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Osmaniye Yeni Devlet Hastanesini geçince bölge trafik ile çevre yolunun kesiştiği yerden Çardak köyüne dönen yolun üst tarafındadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Eski adı Aslanlar mahallesi olup yeni adı Ahmet Yesevi mahallesidir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çarşı merkezine 4 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
etwinning
Diğer Hususlar
Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılı itibariyle Anasınıfı:2 Şube 1.sınıf:2 Şube 2. sınıf:2 Şube 3.sınıf:2 Şube 4.sınıf:2 Şube ve hafif düzeyde otizm öğrenciler için özel eğitim sınıfı olarak 6 şube sınıfı bulunmaktadır. 24 hafif duzeyde otizm oğrencimiz vardir.İngilizce öğretmeninin gireceği ders saat 12´dir. Okulumuzda 11 adet Etkileşimli Tahta bulunmaktadır.
Yazdır