OSMANİYE / MERKEZ - Fadıl Bulut İlkokulu

Mrt

Eşsiz bir mücadele ve zafer sonucu yazılmış olan şanlı İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünde "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü"   okulumuzda düzenlendi.

Mrt

4-A sınıfının hazırlamış olduğu Dilimizin zenginlikleri Atasözleri ve deyimler canlanıyor sergisi okulumuzda sergilenmiştir.Büyük ilgi gören bu sergide emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuza yeni atanan Rehber öğretmeni Pınar Tekeoğlu, İngilizce Öğretmeni Hasan Basri Kılıçdoğan, sınıf öğretmeni Beyza Akdağ 19 Ocak 2024 tarihinde görevine başlamıştır.Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla okulumuzda yapılan etkinliklerden dolayı katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.

meb_iys_dosyalar/80/01/752839/dosyalar/2023_12/04152411_dunyaengellilergunu.mp4